Helpot, nopeat ja herkulliset arkiruokareseptit ovat voimavara, jonka avulla onnistutaan tuomaan makuelämyksiä kiireisen arjen keskelle. Poimi yksi nämä vaatimukset täyttävä kanaresepti!
Ruokabloggaaja Jani Kinnunen bongasi vastikään sosiaalisesta mediasta videon kanareseptistä, joka vaikutti olevansa vertaansa vailla. Parmesaanikana meni heti testiin, eikä Kinnunen joutunut pettymään.
– Tämän metodin bongasin Facebookista, jossa silmien eteen pyörähti lautasellinen ehtaa ruokapornoa ja pakotus kokeilla ohjetta asap, Kinnunen kirjoittaa Sivumaku-blogissaan.
Kinnunen jakaa myös vinkkinsä siihen, kuinka parmesaanikanan valmistumista voi nopeuttaa entisestään.
– Jos haluat nopeuttaa ruokaa, laita aluksi tomaattisoosi tulille eri kattilassa ja paista kana sillä välin. Silloin ruoka valmistuu puolessa tunnissa eikä varsinaiseen aktiiviseen tekemiseen kulu kuin vartti.