Ota selvää, mitkä tutut raaka-aineet tuovat aamupuuroon yllättäen todella hyvää lisämakua!
Moni suomalainen syö aamulla puuroa – ja maustaa sen esimerkiksi suolalla ja voilla. Ruokakirjailija ja Hanna G -blogin äiti Hanna Gullichsen kannustaa kokeilemaan puuron maustamisessa jotain uutta.
Kaurapuuroa sitruunalla ja hunajalla
Hänen viimeisin kokeilunsa on osoittanut erityisen onnistuneeksi, sillä lapsiperheen arkea piristää aamuisin sitruunalla maustettu puuro.
– Käytän sitruunaa paljon. Se löysi tiensä myös kaurapuuroon, Gullichsen toteaa.
Kaurapuuroon on helppo saada aivan uusia makuja sitruunasta ja hunajasta perinteisen suolan ja voin lisäksi.
– Raasta kaurapuuroon sitruunankuorta, lisää hiukan hunajaa, mausta puuro suolalla ja voilla. Suosikkimme aamupalapöydässä! Gullichsen neuvoo.
KATSO RESEPTIT:
Sitruunapasta à la Hanna Gullichsen
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
Makuja.fi – tykkää meistä Facebookissa!
Heli Mettänen, heli.mettanen(at)mtv.fi