Leivo viikonlopun kunniaksi mehevä porkkanakakku! Mausteinen kakku aateloidaan suussa sulavalla sulatejuustokuorrutteella.
Rakastatko sinäkin porkkanakakkua? Siinä tapauksessa kannattaa testata Lauran kehuttua reseptiä. Kakku on helppo valmistaa, sillä se tehdään tavalliselle, korkeareunaiselle uunipellille tai uunivuokaan.
Kun pohja on paistettu uunissa, kakku kruunataan tietysti suussa sulavalla kuorrutteella. Helppo kuorrute valmistuu kolmesta raaka-aineesta.
Vaikka mielesi tekisikin syödä porkkanakakku siltä istumalta, kannattaa säästää ainakin osa herkusta seuraavaan päivään. Kakku on mehevimmillään, kun sen antaa tekeytyä yön yli jääkaapissa.
Lauran porkkanakakkua ovat kehuneet kaikki sitä maistaneet. Nappaa sinäkin siis kehutun porkkanakakun resepti.