Viimeiset hetket laittaa vappusima tekeytymään – nappaa ohje täältä

Näin valmistat vappusimaa 2:18 Näin valmistat vappusimaa
Kokeile appelsiinilla, sitruunalla ja inkiväärillä maustettua vappusimaa.

Vappua juhlitaan ensi viikolla, joten sima on hyvä laittaa tekeytymään nyt.

Kotitekoinen sima tekeytyy noin viikon ajan, eli jos vappuaattona haluaa hörppiä muutakin kuin kaupan simaa, nyt kannattaa tarttua toimeen.

Viileässä sima tekeytyy noin viikossa ja huoneenlämmössä noin kolmessa päivässä.

Siman makuihin sopivat erityisen hyvin sitruunan lisäksi appelsiini ja inkivääri, joilla tätä simaa on maustettu. 

Katso yllä olevalta videolta helpot ohjeet siman valmistamiseen.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!