Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Viimeiset hetket laittaa vappusima tekeytymään – nappaa ohje täältä

2:18img
Kokeile appelsiinilla, sitruunalla ja inkiväärillä maustettua vappusimaa.
Julkaistu 23.04.2024 17:15

Emmi Niiniaho

Vappua juhlitaan ensi viikolla, joten sima on hyvä laittaa tekeytymään nyt.

Kotitekoinen sima tekeytyy noin viikon ajan, eli jos vappuaattona haluaa hörppiä muutakin kuin kaupan simaa, nyt kannattaa tarttua toimeen.

Viileässä sima tekeytyy noin viikossa ja huoneenlämmössä noin kolmessa päivässä.

Siman makuihin sopivat erityisen hyvin sitruunan lisäksi appelsiini ja inkivääri, joilla tätä simaa on maustettu. 

Katso yllä olevalta videolta helpot ohjeet siman valmistamiseen.

Lue myös: Simppeli pannukakkuohje kerää ylistystä: "Uskomattoman hyvä"

Lue myös: Makutestissä suositut kuohuviinit – näin Alkon kallein cava pärjäsi: "Vetää ihan sanattomaksi"

Katso Makuja-sivuston parhaat reseptit!

Tuoreimmat aiheesta

Sima