Satokausikalenterin Samuli Karjula neuvoo kurkkuviipalekikan! Katso videolta, miten marinoidut kurkut valmistuvat.
MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla vinkattiin aiemmin kesällä täydellinen kurkkuohje. Satokausikalenterin Samuli Karjula neuvoi näppärän kikan, jolla erityisesti avomaankurkuista saa entistäkin paremman makuisia.
– Kun kurkut murskataan ja annetaan tekeytyä mausteiden kanssa huoneenlämmössä, niin niiden maku paranee, Samuli vinkkasi.
Lue lisää: Oletko koskaan tehnyt kurkulle näin? Tuiki tavallisesta vihanneksesta saa helposti huomattavasti parempaa
Samulin takataskussa on toinenkin kesään sopiva kurkkulisuke. Myös tällä ohjeella saa kurkuista entistä parempia!
– Kurkut laitetaan Spriten tai jonkun muun sitruunalimonadin kanssa marinoitumaan. Myös kivennäisvesi käy. Kun kurkkujen annetaan marinoitua jääkaapissa esimerkiksi yön yli, niistä tulee upean "lasittuneita", Samuli vinkkaa.