Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Älä halkaise kirsikkatomaatteja! Samulin niksillä tomaattien maku paranee

1:37imgKATSO VIDEO: Teetkö näin kirsikkatomaateille? Maku paranee!
Julkaistu 13.08.2022 09:43

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Fanni Parma

fanni.parma@mtv.fi

Jos käytät kirsikkatomaatteja esimerkiksi salaatissa, saat niihin helposti enemmän makua muutamalla helpolla kikalla.

Herkulliset kirsikkatomaatit tuovat salaatteihin väriä ja näyttävyyttä. Näiden pienin herkkupalleroiden maku on yleensä tavallista tomaattia voimakkaampi. Tavallisten tomaattien tavoin ne kestävät hyvin paistamista ja grillaamista.

Lue myös: Satu ujutti makaronilaatikkoon lastensa inhoaman ainesosan – söivät lautaset tyhjiksi: "Uppoaa kastikkeeseen ilman todistusaineistoa"

Moni puolittaa kirsikkatomaatit salaattia varten, mutta näin ei välttämättä kannattaisi tehdä. Satokausikalenterin Samuli Karjula vinkkaa videolla pari kätevää kikkaa, joilla kirsikkatomaateista saa kaiken maun irti.

Katso videolta Samulin tomaattikikat!

Lue myös: Moni ei ole tajunnut käyttää ruokakaupan edullista herkkua: "Ehdottomasti lautaselle roskiksen sijaan!"

Tuoreimmat aiheesta

Kasvikset