Aperitiivi korianterista ja spumantista
Kuka uskoisi, että korianteri ja kuohuva Asti Spumanti -viini voisivat olla näin herkullinen yhdistelmä!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
6 hengelle
- 1 pullo (750 ml) italialaista Asti Spumanti -viiniä
- 1 lime
- sidottu kimppu korianteria
Valmistusohje
Tämä aperitiivi on täydellinen ruokahalunherättäjä.
- Purista huolellisesti limen mehu kannuun. Lisää korianterinoksat ja survo hieman.
- Lisää joukkoon erittäin viileä pullollinen Martini & Rossin Asti Spumanti -viiniä.
- Sekoita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka