Aperitiivi korianterista ja spumantista
Julkaistu
Kuka uskoisi, että korianteri ja kuohuva Asti Spumanti -viini voisivat olla näin herkullinen yhdistelmä!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
6 hengelle
- 1 pullo (750 ml) italialaista Asti Spumanti -viiniä
- 1 lime
- sidottu kimppu korianteria
Valmistusohje
Tämä aperitiivi on täydellinen ruokahalunherättäjä.
- Purista huolellisesti limen mehu kannuun. Lisää korianterinoksat ja survo hieman.
- Lisää joukkoon erittäin viileä pullollinen Martini & Rossin Asti Spumanti -viiniä.
- Sekoita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku