Juopuneet persikat

Perrsikat humaltuvat Chianti Classico -viinistä.

Ainekset

  • 6 persikkaa jaettuna kahdeksaan osaan
  • 1 ruokalusikallinen sokeria
  • 1 teelusikallinen kanelia
  • 1 pullo Chianti Classico -viiniä

Valmistusohje

- Sekoita karahvissa sokeri, kaneli ja Chianti Classico.

- Lisää persikat ja anna niiden "humaltua" liemessä reilu puoli tuntia ennen kuin tarjoilet.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!