Avokado-carpaccio, pähkinöitä ja salaattia

ÄLÄ KÄYTÄ! DK03-Ruoka08-Avokado-carpaccio

Huomenta Suomen Duunikunto-ohjelmasarjan reseptillä valmistuu kevyt ja terveellinen lounas. Proteiinirikas avokado on terveellistä ja se sisältää hyviä rasvoja. Avokado myös pitää kylläisenä pitempään sen sisältämien hitaasti liukenevien kuitujen ansiosta.

2 annosta

  • 3 avokadoa
  • 1 rasia mix- salaattia
  • 100 g cashewpähkinöitä
  • 1 kokonainen chili
  • 2 rkl balsamicoa
  • 60 g minilehtikaalia
  • intiaanisokeria
  • suolaa ja pippuria myllystä
  • oliiviöljyä

Valmistusohje

Kuori avokadot, ota siemen pois ja leikkaa avokadoista ohuita viipaleita.

Paahda cashewpähkinät nopeasti kuivalla pannulla.

Pilko lehtikaali pieneksi. Paista lehtikaali chilin ja balsamicon kanssa oliiviöljyssä kastikkeeksi. Lisää joukkoon intiaanisokeria, suolaa ja pippuria.

Kokoa isolle laakealle lautaselle ensin avokadot ja mix-salaatti.

Kaada lämmin kastike annoksen päälle.

Lisää lopuksi paahdetut cashewpähkinät.


Parhaat ruokaohjelmat