Revi mozzarella siivuiksi/paloiksi liinan päälle ja anna ylimääräisen nesteen valua pois.
Leikkaa avokado kahtia, poista kivi ja koverra lusikalla siististi sisus kokonaisena. Leikkaa avokadon puolikkaat kuuteen osaan kuutioiksi ja pyörittele puolen sitruunan mehussa.
Sekoita jogurtti, sokeri ja puolikkaan sitruunan mehu ja hienoksi raastettu kuori. Lusikoi kastiketta lautasille. Asettele avoladot ja revitty mozzarella kastikkeen päälle.
Ripottele lautasille hienoksi silputtua chiliä maun mukaan lautasille. Lisää vielä suikaloituja basilikan lehtiä ja viimeistele ripauksella suolaa.
Makuja
Antti Vahteran mozzarellaa ja avokadoa jogurttikastikkeessa
MTV
Julkaistu 14.06.2024 13:50
Kokki Antti Vahtera vinkkaa helpon alkuruoan mozzarellasta ja avokadosta.
- Annosmäärä: Neljälle alkuruoaksi
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 2 pussia buffala mozzarellaa
- 1 avokado
- 2 dl maustamatonta jogurttia
- 1 limen mehu ja raastettu kuori
- 2 tl sokeria
- ½ punaista chilipalkoa
- ½ dl basilikan lehtiä suikaleina
- Suolaa
Valmistusohje
Lisää aiheesta:
Tuoreimmat aiheesta
Avokadoruoka- 14.6.13:50
- 18.02.201300:00
- 18.02.201300:00