Bloody Mary
Julkaistu
Amerikkalaisen suosikkicocktailin Bloody Maryn voi maustaa oman maun mukaan suolalla, pippurilla ja sitruunalla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Yhdelle
- 3 cl vodkaa
- 6 cl tomaattimehua
- muutama tippa worcestershirekastiketta
- tippa tabascoa
- muutama tippa sitruunamehua
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- varsiselleriä
Valmistusohje
1. Sekoita vodka ja tomaattimehu suoraan lasiin. Lisää sitruunamehu, tabasco ja worcestershirekastike. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Tarjoile ison sellerinoksan kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"