Glögitee
Julkaistu
Tämä lämmittävä tee on maustettu perinteisillä glögimausteilla. Lisää sitruunalla raikkautta.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
4-5 lasilliseen
- 2 rkl teenlehtiä
- ½ sitruunan raastettu kuori ja mehu
- 1 l kiehuvaa
- 2 kanelitankoa
- 10 mausteneilikkaa
- 1 pala pomeranssinkuorta
- 2 rkl fariinisokeria
- rusinoita ja manteleita
Valmistusohje
1. Laita teenlehdet ja raastettu sitruunankuori kannuun.
2. Sekoita mausteet ja kiehuva vesi, kuumenna kiehuvaksi ja kaada kannuun. Anna teen vetäytyä ja siivilöi.
3. Lisää sokeri, rusinat ja mantelit sekä sitruunamehu.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"