Broilerienchiladat
Tämä meksikolainen uuniruoka vie kielen mennessään! Broilerienchiladat valmistuvat kaiken lisäksi käden käänteessä. Herkullisen reseptin laati Nanna Rantala Huomenta Suomen Makujen aamu -ohjelmassa.
4 annosta
- n. 500 g kypsää broilerin lihaa
- 1 prk valmista salsa verdeä
- 1 prk ranskankermaa
- 2–3 pientä vihreää chilipalkoa (poblano tai pimienta de padron)
- 8–12 maissitortillaa (100% maissia)
- tilkka öljyä tortillojen pehmittämiseen
- 150 g juustoraastetta (mozzarella + gouda/emmental
Valmistusohje
Revi kypsä broilerin liha paloiksi.
Sekoita salsa verde, ranskankerma ja chili tehosekoittimessa kastikkeeksi.
Pehmitä tortillat kuumassa öljyssä paistinpannulla käännellen.
Täytä tortillat kanalla ja pyöritä ne rullalle. Aseta vierekkäin uunivuokaan. Kaada päälle kastike ja ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku