Naudan marmorifilee Tataki
Julkaistu
Akselin vieraana tänään Satomi Sugimoto. Satomi kokkaa naudanfileetä japanilaisella twistillä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 600 g naudan marmorifileetä leikattuna neljäksi pihviksi
- suolaa
- pippuria
Salaatti
- 1 porkkana
- 1 pkt Mizuna- salaattia
- 1 punajuuri
- 1 rasia sokeriherneitä
- 1 vihreä salaatti
Kastike
- 2 valkosipulin kynttä raastettuna
- 1 rkl inkivääriä raastettuna
- 2 dl soijakastiketta
- ½ dl sitruunamehua
- 2 tl sokeria
Valmistusohje
Ota pihvit huoneenlämpöön tunti ennen kypsennystä. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla ja paista kuumalla pannulla öljyssä minuutti molemmilta puolilta.
Anna vetäytyä viisi minuuttia ja leikkaa ohuiksi siivuiksi.
Pilko salaattiainekset sopivan kokoisiksi ja yhdistä keskenään. Punajuurta voi ryöpätä tarvittaessa.
Lämmitä kattilassa kaikki kastike aineet kunnes sokeri sulaa, älä kiehauta. Jäähdytä jääkaapissa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku