Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef: Zuccini alla parmigiana – Marinan resepti

mc_eps4_annos_marina_kuvaaja_juuli_aschan_2
Julkaistu 22.02.2022 21:30

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan neljännessä jaksossa inspiroiduttiin Italiasta.

Ainekset

  • 1 keskikokoinen zuccini ohuina siivuina
  • 1 prk Mutti tomaattimurskaa
  • 1/2 pihvitomaatti
  • 1,5 dl punaviiniä
  • 1 rkl sokeria
  • 2 valkosipulikynttä
  • 1 rkl balsamicoa
  • parmesaania
  • suolaa ja pippuria maustamiseen

Valmistusohje

Kaada kastikeainekset kattilaan ja keitä n. 30 min. Tee löysä taikina ja maista runsaalla suolalla.

Muotoile leipä ja voitele oliiviöljyllä. Paista 200 asteessa n. 25 min.

Paista viipaloidut zuccinit oliiviöljyssä pehmeiksi. Aseta leivinpaperille zuccinia, tomaattikastiketta ja raasta päälle parmesaani. Paista uunussa n. 15 min.

Aseta lautaselle paistos ja leikkaa viereen leipä.

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef