Grillattu salaatti airfryerissa

Kaappaus_keittiossa_S7_EPS7_Hameenlinna_Grillattu_salaatti
MTV Oy / Ida Kentala

Airfryerissa voi valmistaa salaattiakin! Kari Aihinen opasti Kaappaus keittiössä -ohjelmassa, miten valmistuu grillattu salaatti nopeasti airfryeria hyödyntämällä.

  • Aktiivinen valmistusaika: 10min
  • Kokonaisvalmistusaika: 20min
  • Annosmäärä: 2

Ainekset

  • ¼ vesimelonia
  • ½ kurkku
  • 6 tankoparsaa
  • ½ pkt pekonia
  • 1 (buffalo)mozzarella
  • oliiviöljyä
  • sitruunamehua
  • suolaa
  • pippuria
  • tuoretta lehtipersiljaa

Valmistusohje

Grillattu salaatti valmistuu näin:

  1. Leikkaa vesimeloni isoiksi paloiksi, ja samoin kurkku. Pyöritä pekoniviipaleet parsojen ympärille.
  2. Paista airfryerissa 200 asteessa noin 6-8 min, kunnes pekonit ovat rapeita ja muut vihannekset näyttävät grillatuilta. Vesimeloni ja kurkku saattavat tarvita hieman pidemmän aikaa airfryerissa.
  3. Pilko kaikki ainekset pienempiin paloihin ja sekoita keskenään. Marinoi oliiviöljyllä, sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.
  4. Viimeistele salaatti revityllä mozzarella-juustolla ja lehtipersiljalla.

Katso jakson muut reseptit täältä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!