Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Quesadillas vihanneksilla ja mustapavuilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Quesadillas ovat pakollinen osa meksikolaista ateriaa. Ne voidaan myös tarjoilla suupaloina drinkin kera tai alkuruokana.

Neljälle

  • 8 vehnätortillaa
  • ½ kesäkurpitsa
  • 1 punasipuli
  • 1 dl keitettyjä mustapapuja
  • 4 dl raastettua cheddarjuustoa
  • rapsiöljyä paistamiseen
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 tl jauhettua juustokuminaa
  • 1 tl chilipippuria
  • 1 tl chilijauhetta

Valmistusohje

1. Laita puolet tortilloista leikkuulaudalle. Raasta kesäkurpitsa karkeasti. Kuori ja hienonna sipuli ja paista pehmeäksi öljyssä. Levitä kesäkurpitsaa, sipulia ja papuja tortilloille. Mausta ja ripottele päälle juustoraaste.

2. Laita loput tortillat päälle kanneksi ja paina leivät kevyesti yhteen.

3. Paista n. 1 minuutti molemmin puolin kuumalla pannulla. Jaa leivät 6 osaan ja tarjoile heti.

Tuoreimmat aiheesta

Quesadillat