Herkuttelua á la Sami Tallberg: Vaniljamarenkia ja lakkoja
Julkaistu
Ravintola Carelian keittiöpäällikkö Sami Tallbergin herkullinen jälkiruokaresepti marengista ja lakoista on jokaisen herkuttelijan unelma.
- Ruokavalio: Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 4 kpl isoja marenkeja (leipomosta)
- 200 g lakkahilloa tai lakkoja (tuoreita tai pakastettuja)
- 1 prk (500 g) Alpro soya vanilja-yofua
Valmistusohje
Aseta yksi marenki lautaselle. Lado marengin päälle lakkahilloa tai lakkoja ja Alpro soya vanilja-yofua. Tarjoile saman tien ja nauti.
(MTV3)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku