Julkaistu
Ihana kauraisa marjaherkku valmistuu hetkessä ja on valmis nautittavaksi samantien. Voit halutessasi tehdä sen kuitenkin jo edellisenä iltana jääkaappiin.
- Annosmäärä: 2-4 annosta
Ainekset
- 400 g kreikkalaista tai turkkilaista jogurttia
- 250 g tuoreita tai pakastemarjoja
- 2 dl kauraleseitä
- ½-3/4 dl hunajaa
- 1-2 tl vaniljasokeria
Valmistusohje
- Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja tarkista maku.
- Jaa annoskulhoihin ja koristele halutessasi marjoilla.
- Tarjoa heti tai säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa