- Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta vaniljasokerilla.
- Leikkaa mansikat siivuiksi valmiiksi.
- Lisää lautaselle marengin toinen puolikas.
- Lisää päälle vaniljarahkaa ja raparperihilloa
- Lisää massan päälle mansikoita ja kermavaahtoa.
- Lisää toinen marenkipohja ”kanneksi”
- Lisää jälleen rahkaa, mansikoita, raparperihilloa ja kermavaahtoa päälle.
- Koristele lopputulos syötävillä kukilla! Nauti.
Raparperihillo:
Laita vesitilkka ja pilkotut raparperit kattilaan ja kiehuta. Sekoittele jatkuvasti ja anna kiehua hiljalleen, kunnes raparperit ovat pehmenneet (5-10min).
Lisää hillosokeri ja anna muhia hiljaisella tulella vielä 5 minuuttia. Lisää mausteet. Testaa maku.
Purkita puhtaisiin, steriloituihin astioihin. (Steriloi joko keittämällä tai uunissa).