MARENKIPOHJA: Lämmitä uuni 160 asteeseen. Vatkaa valkuaisia vaahdoksi ja lisää sokeri pikkuhiljaa. Vatkaa marenkia voimakkaasti, kunnes marenki on kiiltävää ja kovaa. Sekoita marjajauhe vehnäjauhoihin ja kaada vähän kerrallaan marenkiin. Sekoita rauhallisesti. Pursota marenki pitkittäin pellille. Paista n.12-16 minuuttia. Kun pohja on paistunut, kumoa se toisen leivinpaperin päälle.
MANSIKKACURD: Mittaa sokerit ja marjat kattilaan, anna kiehua n.8 minuuttia Lisää joukkoon keltuaiset koko ajan sekoittaen. Anna kiehua vain hetken ja nosta pois lämmöltä. Siirrä pakkaseen.
KERMATÄYTE: Vatkaa koko kerma vaahdoksi, lisää tomusokeri ja vie jääkaappiin odottamaan. Jätä sivuun n.1dl vatkattua kermaa koristelua varten.
MANSIKAT: Leikkaa pari isoa mansikkaa pyöreiksi siivuksi.
SVEITSILÄINEN MARENKI: Valmista sveitsiläinen marenki vasta, kun olet täyttänyt ja käärinyt tortun. Vatkaa valkuaista vesihauteessa, lisää sokeri pikkuhiljaa. Vatkaa marenki kovaksi ja kiiltäväksi. Seoksen tulisi olla n.60 asteista.
KOKOAMINEN JA KORISTELU: Levitä mansikkacurd ensimmäisenä, sitten kermavaahtoa, sekä rivi pyöreiksi leikattua mansikkaa. Kääri rullalle leivinpaperin avuin. Levitä sveitsiläinen marenki tortun pintaan. Tuputa lusikalla ja tohota marenki kauttaaltaan. Pursota loppu kermavaahto tortun päälle ja koristele mansikoilla.