MARENKI: Lämmitä uuni 100 asteeseen, kiertoilma. Erottele munista valkuaiset yleiskoneen kulhoon, säästä keltuaisia mansikkatahnaa varten. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon sokeri pikkuhiljaa, koko ajan samalla vatkaten. Kun kaikki sokeri on lisätty, lisää vaniljasokeri sekä etikka ja vatkaa vielä 5-10min. Pursota marenkia esim. pyöreiksi kiekoiksi leivinpaperin päälle pellille. Tämän jälkeen pursota kiekon ympäri reunoja pitkin vähintään yksi reuna, jotta lopputulos muistuttaa kuppia.
MANSIKKATAHNA: Soseuta kattilassa mansikat sauvasekoittimella. Lisää joukkoon keltuaiset. Kiehauta. Pienennä hellan tehoa ja jatka keittämistä, kunnes seos sakenee. Nosta kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa sähkövatkaimella, kunnes seos muuttuu ilmavammaksi.
MANSIKKAKASTIKE: Soseuta mansikat tasaiseksi kastikkeeksi.
KERMATÄYTE: Vatkaa kuohukerma ja vaniljasokeri pehmeäksi vaahdoksi. Lisää tomusokeri ja vatkaa kerma valmiiksi.
KASAUS: Lusikoi mansikkatahnaa marenkien pohjalle. Lusikoi tai pursota kermaa pohjille. Kaada hieman kastiketta kerman päälle. Koristele tuoreilla mansikoilla.