KUORRUTE (MARJAVOIKREEMI): Soseuta marjat sauvasekoittimella ja siivilöi. Keitä marjoja sokerin kanssa hetki, kunnes paksunee. Anna seoksen jäähtyä. Vatkaa marjat, voi ja 2,5 dl tomusokeria vaahdoksi. Lisää vanilja ja tomusokeria ja vatkaa, kunnes koostumus on oikea.
MUFFINSSI: Sekoita jauhot, sokeri, kaakaojauhe, sooda, suola ja suklaarouhe keskenään. Sekoita sitten loput ainekset keskenään. Lisää kuivat aineet nesteiden joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Jaa 12 muffinivuokaan, jotka ovat muffinipellillä. Paista 170 astetta noin 15 min.
KINUSKI: Kaada sokeri ja vesi kattilaan, sekoittamatta. Keitä, kunnes sokeri on liuennut ja väri on kuparin värinen. Sekoita vanilja kerman joukkoon ja sen jälkeen kerma sokerin joukkoon. Jäähdytä.
KAURALASTU: Sekoita kuivat aineet. Lisää sula voi. Sekoita viimeisenä joukkoon kananmuna. Jaa taikina pellille. Paista 200 astetta noin 7 min. Kun muffinit ovat paistuneet, ota ne pois pelliltä ja öljyä muffinipellin kolot vuokaspraylla. Laita koloihin kauralastut, jotka ovat vielä pehmeitä. Laita jääkaappiin kovettumaan.
KUPPIKAKUN KOKOAMINEN: Täytä muffinssit tekemällä reikä muffiniin ja laittamalla sinne kinuskia. Laita muffinit kauralastu kuppeihin. Leikkaa tai muotoile muffineja tarvittaessa. Kuorruta muffinit pursottamalla marjavoikreemiä.