MARENKIKIPOT: Laita uuni kuumenemaan 110-120 asteeseen, kiertoilma. Piirrä leivinpaperiin 10 ympyrää, noin 8 cm halkaisijaltaan. Käännä leivinpaperi ylösalaisin, jottei piirros tartu marenkeihin. Valmista marenki vaahdottamalla valkuaiset puhtaassa, kuivassa kulhossa kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeria vähän kerrallaan, kunnes vaahto on sileää ja kiiltävää. Lisää lopuksi viinietikka varovasti nuolijalla nostellen. Pursota valkuaisvaahto pellille leivinpaperin päälle pyöreiksi levyiksi. Tee levyistä paksumpia reunoilta, jotta keskelle jää kuoppa täytettä varten. Paista marenkeja noin 1 tunti, kunnes marengit ovat rapeita ja irtoavat hyvin leivinpaperista. Anna marenkien jäähtyä ennen täyttämistä.
PUOLUKKACURD: Mittaa puolukat ja sokeri kattilaan. Kuumenna ja keitä pari minuuttia. Surauta sauvasekoittimella tasaiseksi ja lisää sitten keltuaiset. Keitä noin 5 minuuttia koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee. Nosta kattila levyltä ja lisää lopuksi kuutioitu voi. Sekoita
tasaiseksi. Anna jäähtyä.
KINUSKI JA KERMAVAAHTO: Keitä 1dl kermaa (1) ja 1 dl sokeria kattilassa miedolla lämmöllä, noin 15 minuuttia. Muista sekoitella valmistuvaa kinuskia välillä. Anna valmiin kinuskin jäähtyä.
Vatkaa kerma (2) yleiskoneessa vaahdoksi.
LEIVOKSEN KOKOAMINEN: Laita marenkikippojen päälle ensin jäähtynyttä puolukkacurdia ja sitten kermavaahtoa. Valuta lopuksi hieman vielä kinuskikastiketta leivosten päälle ja tiputtele muutamia.