1. Sekoita vehnäjauhot, sokeri, suola ja kuivahiiva keskenään. Lämmitä kookosmaito noin 42-asteiseksi. Tähän tarvitset mielellään digitaalisen lämpömittarin.
2. Sekoita kookosmaito kuiviin aineksiin ja vaivaa hetki.
3. Lisää öljy ja jatka vaivaamista 5-10 minuutin ajan. Kohota 40 minuuttia liinan alla.
4. Sekoita kaikki täytteen ainekset vatkaimella tasaiseksi. Pilko mangopalat valmiiksi.
5. Kun taikina on kohonnut, vaivaa siihen tarvittaessa lisää jauhoja, kunnes taikina ei tartu käsiin. Jaa taikina 12-15 osaan. Pyöritä palloksi ja paina keskelle reikä. Lusikoi täytettä koloon ja koristele mangosiivuilla.
6. Mangosiivuja voi vähän painaa sisään jotta ne pysyvät pullan päällä. Voitele pulla vahvalla kahvilla ja ripottele pintaan mantelilastuja. Paista 225 asteessa noin 10-15 minuuttia tai kunnes pulla on reunasta saanut väriä.
7. Asettele valmiit pullat tarjoiluvadille.