1. Paahda hasselpähkinät 180˚C 8 minuuttia. Hiero kuivan puhtaan pyyhkeen välissä jotta kuoret irtoavat. Rouhi.
2. Valmista risotto; Kuumenna maito ja sokeri kattilassa.
3. Sulata voi kattilassa ja kuullota riisit. Lisää kauhallinen kuumaa maitoa ja imeytä. Jatka kunnes kaikki maito on imeytynyt. Lisää hiukan jäähtyneeseen risottoon suklaat ja rouhitut pähkinät.
4. Valmista kuori; vaivaa jauhot, suola ja vesi kunnes taikina on sopivaa. Lisää voi. Laita kelmuun jääkaappiin.
5. Kauli taikina n. 1-2mm paksuksi. Ota taikinasta halk. 7cm pyöreällä muotilla ympyröitä ja asettele ne vuokasprayllä valmisteltuihin metallisiin muffinivuokaan haluamaasi muotoon. Ota myös kolmion mallisia koristelulevyjä taikinasta. Paista pohjia 250˚C 5-10min kunnes ovat rapeita ja hiukan reunat saaneet väriä ja sen jälkeen koristelelvyjä muutama minuutti (kunnes ovat kovia). Uunista tullessa kumoa pohjat nurinpäin ja voitele pohja sulalla voilla.
6. Sulata ja paahda sokeria pannulla, levitä siveltimellä komionmuotoisiin paloihin molemmin puolin.
7. Laita jokaisen kupposen pohjalle lakkahilloa. Sen päälle laita risottoa niin apljon kuin mahtuu. Aseta ruislastu pystyyn päälle.