Laita painekattila hellalle. Pilko porkkana, sipuli ja varsiselleri. Kuullota kattilassa. Lisää häränhännät kattilaan. Lisää joukkoon lihalientä, yrtit, pippurit ja suolaa. Hauduta painekattilassa n.1 h. Avaa kattila varovasti ja ota lihat pois. Erottele liha luista ja rasvasta. Laita astiaan, mausta suolalla, lisää 1 dl punaviinikastiketta joukkoon ja viimeistele lopuksi yrteillä.
KASVISFONDANT: Kuori ja pilko porkkana sekä selleri muutamaksi isoksi tasaiseksi palaseksi. Sulata pannulla voita ja lisää juurekset pannulle. Anna hautua n. 2min ja lisää joukkoon kanalientä, niin että kasvikset eivät ihan täysin peity. Lisää timjamia ja valkosipulia. Anna hautua miedolla lämmöllä leivinpaperin alla n. 15–20 min. Kun juurekset on ruskistuneet, käännä puolta. Kypsennä vielä hetki. Mausta suolalla ja aseta lautaselle.
PUNAVIINIKASTIKE: Pilko porkkana, sipuli ja varsiselleri. Kuullota kattilassa. Lisää joukkoon punaviini, lihaliemi, yrtit, pippurit, tomaattipyre ja suolaa. Keitä kasaan, kunnes jäljellä on puolet. Siivilöi. Mausta suolalla ja viimeistele voilla.
PAAHDETTU VALKOSIPULI: Leikkaa valkosipuleista yläosa pois. Laita öljyä ja mausta suolalla sekä rosmariinilla. Paahda uunissa n. 35 min.
Kokoa annos.