Laita yksi keltainen kiivi pakkaseen, jotta voit myöhemmin siivuttaa sen mandoliinilla annoksen pohjalle.
KIIVIGEELI: Laita vesi kiehumaan, lisää dashi. Kuori, blendaa ja siivilöi kiivi veteen. Lisää valkoviiniin agar-agar ja laita kattilaan. Mausta sitruunamehulla ja suolalla, jäähdytä. Blendaa geeli.
PIKKELÖIDYT KANTTARELLIT: Pese kantarellit ja paloittele salottisipuli. Keitä pikkelöintiliemi ja kaada purkkiin kanttarellien ja sipulien päälle, lisää lopussa kirveli.
KIRVELIÖLJY: Blendaa kaikki ainekset, siivilöi ja pullota öljy.
PAISTETTU PAK CHOI: Paista pak choi ja kiivi pannulla tilkassa öljyä. Mausta soijakastikkeella ja chilillä.
MERIBASSIN SELÄKE: Fileoi meribassi, ja leikkaa seläkefileet, mausta suolalla ja paista nahka alaspäin, käännä hetkeksi ennen kuin otat pannusta pois. Ruskista pala voita pannulla, missä oli paistuneet pak choi sekä chili, ja kaada kalan päälle.
Kokoa annos.