HAUKIMUREKE: Jauha hauen fileet ruotoineen. Lisää kananmunan valkuaiset, creme fraiche ja suola. Sekoita massa tasaiseksi. Levitä massa kelmun päälle tasaiseksi matoksi ja asettele basilikan lehdet massan päälle. Rullaa mureke kelmun avulla. Pyöritä kelmua murekerullan ympärille. Laita murekerulla 100 asteiseen uuniin kunnes sisälämpötila on noin 53 astetta. Ota mureke uunista, ja anna vetäytyä noin 15 minuuttia. Leikkaa annospaloiksi.
VOI-VALKOVIINIKASTIKE: Kuullota pilkottu sipuli ja juurisellerin kuutiot oliiviöljyssä. Lisää appelsiinin mehu, valkoviini, tähtianis sekä kardemumman siemenet kokonaisena. Anna haihtua hetki. Lisää kalaliemi ja anna redusoitua noin puoleen. Nosta kattila liedeltä, ja vispaa kylmä voi kuutioina.
KIRSIKKATOMAATTIVINEGRETTI: Kalttaa kirsikkatomaatit tekemällä pieni viilto tomaatin pintaan ja käyttämällä tomaatit noin 15 sekunnin ajan kiehuvassa vedessä. Nosta tomaatit jääveteen, jotta tomaattien kypsyminen pysähtyy. Kuori tomaatit. Pilko tomaatit sekä basilikan lehdet. Sekoita kaikki ainekset kulhossa.