SIENILISÄKE: Viipaloi sienet ja kuumenna pannu kuumaksi. Lisää öljy ja paista sieniä nopeasti molemmilta puolilta, lisää yksi teelusikka sienisoijaa. Kun sienet ovat jäähtyneet, lisää maun mukaan sienisoijaa, ja anna maustua ennen tarjoilua.
VIHREÄPAPULISÄKE: Kiehauta vesi kattilassa, lisää suola ja pavut, keitä 3–4 minuuttia. Siirrä pavut jäihin, jotta väri ja rakenne säilyvät kirkkaina ja rapeana. Kun pavut ovat jäähtyneet, leikkaa sopiviksi suupaloiksi. Marinoi öljyssä ja soijassa, lisää tomaatit ja koristele aurinkokukanversoilla.
PIKKELÖITY VALKORETIKKA: Siivuta mandoliinilla retikka ohuiksi viipaleiksi ja leikkaa sen jälkeen pitkiksi suikaleiksi. Lisää pari ruokalusikkaa vettä dashi-jauheeseen, lisää pari ruokalusikkaa riisiviinietikkaa ja sekoita joukkoon valkoretikka. Lisää fingerlime, hienosäädä makuja tarvittaessa suolalla ja riisiviinietikalla.
KAMPASIMPUKKALISÄKE: Lisää dashijauheeseen noin viisi ruokalusikallista vettä, savustettu soijakastike, limemehu sekä riisiviinietikka ja sekoita keskenään. Kuumenna pannu kuumaksi, lisää voi. Kun voi alkaa ruskistua, paista kampasimpukat nopeasti pannulla noin minuutti joka puolelta. Siirrä toiseen astiaan mikä lepää jäiden päällä, jotta simpukat alkavat jäähtyä saman tien. Kaada kastike päälle, ja siirrä kampasimpukat jääkaappiin marinoitumaan.
RIISI DONABESSA: Huuhtele riisi kolme kertaa ja valuta hyvin. Lisää riisiin 1 ruokalusikka sieniöljyä, kojiliemi, kombu sekä vesi ja anna riisin levätä puoli tuntia Donabessa. Kiehauta vesi, ja keitä noin kymmenen minuuttia pienemmällä lämmöllä. Ota kattila sivuun, peitä pyyhkeellä ja anna levätä vielä 5–10 minuuttia. Kostealla puulastalla sekoita riisi varovasti ja lisää joukkoon riisiviinetikka sekä loput sieniöljyt. Tarjoile lämpimänä lisukkeiden kera.