TURSKA: Leikkaa turska annos paloiksi. Mausta reilusti suolalla. Kypsennä hibachi grillissä sisälämpötilaan 45 asteeseen. Tarkista suolan määrä ja lisää muutama pisara sitruunanmehua
MUNAKOISO: Halkaise munakoiso ja tee sisäosaan ristiviillot. Imeytä munakoisoon oliiviöljy, mausta suolalla ja dukkah-mausteella. Kypsennä munakoiso uunissa alkuun n. 15min ja siirrä sitten hibachille, kääntele väriä pintaan. Munakoiso saa kypsyä kunnolla kypsäksi ja pehmeäksi. Ei haittaa, jos tulee kunnolla väriä. Kypsennä pyöritellen n. 20-30min. Tarkista suola ja lisää tarvittaessa.
KASTIKE: Vatkaa jogurtti pehmeäksi. Raasta valkosipuli ja lisää kaikki loput ainekset joukkoon. Tarkista maku ja lisää ainesosia oman maun mukaan.
KASAUS: Kokoa annos; aloita jogurttikastikkeesta, päälle munakoisoa ripauksella zataar-mausteseosta, pala kalaa ja yrttejä, chiliviipaleita sekä granaattiomenansiemeniä koristeeksi. Voit lorauttaa hieman oliiviöljyä päälle ja lisätä raikasta salaattia halutessasi. Mausta suolalla tarpeen mukaan.