VALKOSUKLAA-JOGURTTIVAAHTO: Kiehauta kerma ja puolikas vaniljatanko kattilassa. Sulata samalla valkosuklaa. Anna massojen jäähtyä ja sekoita aineet turkkilaisen jogurtin kanssa. Sekoita kylmässä vedessä liotettu liivatelehti 1 rkl kiehuvaa vettä, ja lisää se massaan. Laita jääkaappiin viilenemään ja lepäämään. Vispaa vispikerma vaahdoksi ja sekoita jäähtyneen massan kanssa. Laita pursotinpussiin ja tarjoile.
VADELMA-MANSIKKAGEELI: Laita sitruunamehu, sokeri ja marjat kattilaan. Muussaa tuoreet marjat kattilassa samalla kun liesi lämpenee. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää agar agar ja sekoita huolellisesti. Lisää kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet ja sekoita huolellisesti. Siivilöi laakeaan astiaan ja vie jääkaappiin. Leikkaa stanssilla haluamaasi muotoon.
LEIVOS: Vaahdota kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Lisää vehnäjauhot ja sekoita varoen. Lisää sitruunanmehu ja voi. Paista 200 asteisessa uunissa 8 minuutin ajan.
PÄHKINÄCRUMBLE: Laita voi, sokeri, hunaja ja suola kattilaan ja sulata tasaiseksi. Sekoita mukaan pähkinät ja kaurahiutaleet. Levitä tasaisesti uunipellille, ja paahda uunissa välillä sekoitellen 200 asteessa noin 15–20 minuuttia. Crumble palaa helposti, joten muista tarkkailla paistosta.
PAAHDETTU MANSIKKA: Halkaise mansikat puoleksi, ja aseta uunipellille. Ripottele päälle ruskeaa sokeria. Paahda 120 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Kokoa annos.