JOGURTTIPANNUKAKKU: Sekoita aineet kulhossa. Kaada uunipellille ja paista 200 asteisessa uunissa kypsäksi. Leikkaa muotilla ympyröitä.
KARAMELLISOITU SIPULI: Leikkaa keltasipulit ja laita pannulle paistumaan oliiviöljyyn. Paista ensin kovemmalla lämmöllä, ja anna tämän jälkeen rauhassa karamellisoitua pienellä lämmöllä. Lisää lopuksi vielä porsaan rasva.
TZATSIKI: Raasta kesäkurpitsa siivilään ja itketä suolan avulla muutama minuutti. Purista irtoava vesi pois. Sekoita kulhossa jugurtin, mintun ja mausteiden kassa.
MAUSTETTU SMETANA: Sekoita kaikki aineet kulhossa. Mausta suolalla ja mustapippurilla maun mukaan.
VIHERSALAATTI: Sekoita salaattiin tulevat yrtit ja salaatit kulhossa. Lisää mukaan vinegretin aineet juuri ennen tarjoilua. okoa annos.