PIHVI: Mausta raaka pihvi kauttaaltaan suolalla ja mustapippurilla. Anna levätä huoneenlämmössä 30–60 minuuttia. Grillaa hibachilla haluttuun kypsyyteen ja anna levätä pihvin paksuudesta riippuen 5–15 minuuttia.
GRILLATTU PARSASALAATTI: Valmista vinegretti öljystä, viinietikasta tai sitruunamehusta, suolasta ja sokerista. Keitä parsoja suolatussa vedessä 3 minuuttia. Pyörittele vinegretissä. Lisää sormisuolaa ja mustapippuria. Paahda grillissä, kunnes parsat saaneet kauttaaltaan väriä. Pilko parsat paloiksi, Sekoita erilaisten vihersalaattien ja yrttien kanssa. Lisää ennen tarjoilua sitruunamehua ja suolaa.
KARAMELLISOITU MAA-ARTISOKKAPYRE: Puolita maa-artisokat. Keitä suolatussa vedessä melkein kypsiksi. Valuta vesi pois ja lisää kattilaan voi ja sokeri. Lisää maa-artisokat. Keitä hetki ja lisää kerma ja maito. Keitä kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja maa-artisokat kypsiä. Kaada kattilan sisältö blenderiin. Aja sileäksi. Lisää etikka ja suola, Tarkista maku.
JOGURTTIKASTIKE: Valuta jogurtti. Sekoita kaikki ainekset. Tarkista maku. Lisää ruohosipuliöljyä.
RUOHOSIPULIÖLJY: Laita ainekset blenderiin. Aja täydellä teholla 2 minuuttia. Valuta kuituliinan läpi saadaksesi kirkkaan ja tumman vihreän öljyn. Kokoa annos.