RIISI: Huuhdo riisi, kunnes vesi on kirkasta. Pyörittele riisiä hellästi astiassa, kaada riisi siivilään ja laita uuteen veteen. Toista kunnes vesi on kirkasta. Jätä riisi valumaan siivilään vielä hetkeksi, jotta kaikki likainen vesi valuu pois.
Kaada riisi keittimeen ja lisää vesi. Anna riisin seistä keittimessä 30 min. Tämän jälkeen käynnistä riisinkeitin, keitä riisiä 10 min, älä avaa kantta välillä. Kun riisi on kiehunut, ota astia pois levyltä ja laita pöydälle lepäämään muutamaksi minuutiksi. Sekoita hellästi ja anna levätä vielä 5 min. Lisää loput ainekset joukkoon.
RAVUT JA RAPULIEMI: Kuori ravut, poista suoli ja ota kuoret talteen. Laita kuoret kattilaan ja paahda hetki, lisää kanaliemi ja dashi jauhe. Keitä kasaan kunnes maku on hyvä. Sekoita ainekset ja laita kuoritut ravut maustumaan noin puoleksi tunniksi.
RETIKKA: Laita retikat marinoitumaan liemeen noin tunniksi.
LIEMET: Sekoita kaikki sekaisin ja maista. Maistele ja lisää makuja tarpeen mukaan.
TOINEN LIEMI: Lisää rapuliemeen limen mehu, purista raastetusta inkivääristä mehu. Tasapainota maut maistelemalla.
SIENET: 1 kourallinen shimeji sieniä
Paista pannulla sieniin pinta.