Pilko porkkana, punajuuri ja omena. Sekoita kastikkeen ainekset kulhoon. Asettele juurekset haluamallasi tavalla kivalle lautaselle. Purista päälle sitruunaa ja tiputtele oliiviöljyä. Lisää myllystä suolaa ja mustapippuria makusi mukaan. Tee kastikkeesta kauniit nöpökät lautasen kulmiin.
Makuja
MasterChef Suomi: Rsun Rsol, Ressun resepti
Julkaistu 17.12.2024 20:45
MasterChef Suomi -sarjan joulukauden resepti.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 1 keitetty porkkana
- 2 keitettyä punajuurta
- 2 vihreän omenan puolikasta
- punasipulia renkaina
- tilkka punajuurimehua
Kastike
- 1 rkl cream fraichea
- 1 rkl smetanaa
- 1 rkl oliiviöljyä
- ¼ puristettu sitruuna
- ½ valkosipulinkynsi
- ½ rkl juoksevaa hunajaa
- rouhittua mustapippuria
- korianterin lehtiä (maun mukaan)
- suolaa
Valmistusohje
Lisää aiheesta:
MasterChef Suomi: Ei mummon rosolli, Joonan reseptiMasterChef Suomi: Rosolli, Martinan reseptiMasterChef Suomi: Lilla Lady Rosollitar, Hennyn reseptiMasterChef Suomi: Turunlinnan pehtoorin perinnerosolli muinaisilta ajoilta, Sannan reseptiMasterChef: Viherpasta – Petra S:n reseptiMasterChef: Härkätartar – Petra S:n resepti