Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef Suomi: Rsun Rsol, Ressun resepti

MasterChef24_joulu_EPS01_RESSU_kuva_juuli_aschan_sveins_sveins__photo_juuli_aschan_branditoimisto_muud6931
Julkaistu 17.12.2024 20:45

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan joulukauden resepti.

Ainekset

  • 1 keitetty porkkana
  • 2 keitettyä punajuurta
  • 2 vihreän omenan puolikasta
  • punasipulia renkaina
  • tilkka punajuurimehua

Kastike

  • 1 rkl cream fraichea
  • 1 rkl smetanaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • ¼ puristettu sitruuna
  • ½ valkosipulinkynsi
  • ½ rkl juoksevaa hunajaa
  • rouhittua mustapippuria
  • korianterin lehtiä (maun mukaan)
  • suolaa

Valmistusohje

Pilko porkkana, punajuuri ja omena. Sekoita kastikkeen ainekset kulhoon. Asettele juurekset haluamallasi tavalla kivalle lautaselle. Purista päälle sitruunaa ja tiputtele oliiviöljyä. Lisää myllystä suolaa ja mustapippuria makusi mukaan. Tee kastikkeesta kauniit nöpökät lautasen kulmiin.

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit