MasterChef: Viherpasta – Petra S:n resepti
Julkaistu
MasterChef Suomi -sarjan neljännessä jaksossa inspiroiduttiin Italiasta.
Ainekset
- 140 g 00-jauhoa
- 140 g vehnäjauhoa
- 4 keltuaista, 1 kokonainen kananmuna
- 200 g tankoparsaa
- ½ iso sipuli
- 4 valkosipulinkynttä
- 2 minifenkolia
- 100 g parmesania
- ½ sitruunan kuori ja mehu
- mausteet maun mukaan
Valmistusohje
Sekoita jauhot ja munat. Laita pastataikina kelmuun lepäämään.
Valmistele viherkastikkeen ainekset. Kuullota ainekset pannulla öljyssä ja voissa.
Mausta suolalla. Soseuta blenderissä kaikki viherkastikkeen ainekset soseeksi.
Keitä pasta suolatussa vedessä. Laita vähän pastan keitinvettä ja pasta vihersoseen sekaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"