MasterChef: Härkätartar – Petra S:n resepti
MasterChef Suomi -sarjan kolmannessa jaksossa valmistettiin liha-annoksia.
Ainekset
- 105 g härän ulkopaisti
- 1 tl sinapinsiemenet
- kaprikset maun mukaan
- 2 rkl valkoviinietikka
- suolaa maun mukaan
- mustapippuria maun mukaan
- 1 kananmunan keltuainen
Valmistusohje
Laita sinapinsiemenet likoamaan etikka-vesiseokseen.
Leikkaa liha veitsellä pieniksi palasiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Leikkaa kaprikset pieniksi siivuiksi ja lisää lihan joukkoon.
Lisää siivilöidyt sinapinsiemenet.
Kokoa lautaselle ja lisää kananmunan keltuainen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"