MasterChef: Härkätartar – Petra S:n resepti

mc_eps3_tehtävä1_annos_petra_s_kuvaaja_juuli_aschan_1

MasterChef Suomi -sarjan kolmannessa jaksossa valmistettiin liha-annoksia.

Ainekset

  • 105 g härän ulkopaisti
  • 1 tl sinapinsiemenet
  • kaprikset maun mukaan
  • 2 rkl valkoviinietikka
  • suolaa maun mukaan
  • mustapippuria maun mukaan
  • 1 kananmunan keltuainen

Valmistusohje

Laita sinapinsiemenet likoamaan etikka-vesiseokseen.

Leikkaa liha veitsellä pieniksi palasiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Leikkaa kaprikset pieniksi siivuiksi ja lisää lihan joukkoon.

Lisää siivilöidyt sinapinsiemenet.

Kokoa lautaselle ja lisää kananmunan keltuainen.


Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.