Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

MasterChef Suomi: Ei mummon rosolli, Joonan resepti

MasterChef24_joulu_EPS01_JOONA_kuva_juuli_aschan_sveins_sveins__photo_juuli_aschan_branditoimisto_muud6937
Julkaistu 17.12.2024 20:45

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan joulukauden resepti.

Ainekset

  • 1/2 prk sitruunarahkaa
  • 2 punajuurta
  • 1 päärynä
  • 1 omena
  • 1 porkkana
  • 2 rkl limemehua
  • 0,5 tl kanelia
  • 1 rkl punajuurimehua
  • ripaus tomusokeria
  • 1 kanelitanko

Valmistusohje

Leikkaa punajuuret, päärynä, omena ja porkkana pieniksi paloiksi (mitä pienempi sen parempi) ja heitä ne kulhoon

Laita kulhoon puolikas purkki Valio sitruunarahkaa ja sekoita kaikki keskenään.

Laita kaneli, punajuurimehu ja limemehu joukkoon ja jatka sekoittamista.

Laita annos lautaselle ja ripottele tomusokeria päälle ja koristele Meiran kanelitangolla.

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit