Mustikkapiirakkatuorepuuro:
Sekoita ainekset keskenään ja anna tuorepuuron tekeytyä vähintään kolme tuntia tai yön yli. Voit tehdä tuorepuuron suoraan eväsrasiaan, jos aiot ottaa sen evääksi. Koristele halutessasi mustikoilla ja valkosuklaalastuilla.
Herkkukaurapuuro:
Kuumenna neste kiehuvaksi. Mausta kiehuva vesi suolalla ja sekoita joukkoon hiutaleet. Keitä hiljalleen 8–10 minuuttia. Sekoita joukkoon 1 rkl kinuskikastiketta.
Lisää puuroannoksen päälle pilkottua päärynää, vadelmia, mantelia sekä kinuskikastiketta.
Keksikaurapuuro:
Kuumenna neste kiehuvaksi. Mausta kiehuva vesi suolalla ja sekoita joukkoon hiutaleet. Keitä hiljalleen 8–10 minuuttia. Sekoita keksitahna puuron joukkoon.
Lisää puuroannoksen päälle mansikoita, ja pilkottuja karkkitaateleita, sekä koristeeksi hieman keksitahnaa.