Tuorepuuro – Kari Aihisen helppo resepti

Tuorepuuro

Tuorepuuro on helppo väli- ja aamupala, jonka voi tehdä jääkaappiin valmiiksi odottamaan syöntihetkeä. Kari Aihinen teki tuorepuuroa Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden päätösjaksossa. Nappaa tästä Aihisen helppo resepti!

Ainekset

  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 2 dl turkkilaista jogurttia
  • 2 dl marjoja
  • Tuoreita mansikoita
  • Tuoreita mustikoita
  • Tuoreita vadelmia
  • Lakkaa
  • 2 passionhedelmää
  • Minttua

Valmistusohje

Tuorepuuro valmistuu näin: 

  1. Pilko mansikat sopiviksi paloiksi ja silppua minttu pieneksi.
  2. Ota kulho ja laita pohjalle jogurttia. Nosta tämän jälkeen vuorotellen päällekkäin kaurahiutaleita ja marjoja. Laita väleihin myös minttua.
  3. Nosta valmis puuro tekeytymään jääkaappiin. Nauti seuraavana aamuna aamupalaksi.

Katso jakson muut reseptit täältä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!