Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Katin helppo ja nopea vispipuuro

Vispipuuro
Vispipuuroon voit hyödyntää vaikka pakastealtaan marjasekoituksia.MTV
Julkaistu 27.01.2023 14:24

MTV LIFESTYLE

Pakasteen aarteista valmistat helposti maistuvan aamupalaksi, välipalaksi tai jälkiruoaksi sopivan vispipuuron.

  • Kokonaisvalmistusaika: 25 min
  • Aktiivinen aika: 5 min
  • Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset

  • 8 dl vettä
  • 4 dl pakastemarjoja (vadelma, mansikka, mustikka, punaherukka)
  • ½-3/4 dl sokeria
  • 1 ½ dl mannasuurimoita

Valmistusohje

  1. Laita vesi ja pakastemarjat kattilaan.
  2. Lisää sokeri ja anna kiehua noin 10 minuuttia.
  3. Lisää mannasuurimot vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen.
  4. Anna kiehua hiljalleen noin 8 minuuttia usein sekoitellen.
  5. Jäähdytä.
  6. Vatkaa jäähtyneenä kuohkeaksi puuroksi sähkövatkaimella.
  7. Tarjoa sellaisenaan tai maidon kanssa!

Tuoreimmat aiheesta

Makea puuro