Katin helppo ja nopea vispipuuro
Julkaistu
Pakasteen aarteista valmistat helposti maistuvan aamupalaksi, välipalaksi tai jälkiruoaksi sopivan vispipuuron.
- Aktiivinen valmistusaika: 5min
- Kokonaisvalmistusaika: 25min
- Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
- 8 dl vettä
- 4 dl pakastemarjoja (vadelma, mansikka, mustikka, punaherukka)
- ½-3/4 dl sokeria
- 1 ½ dl mannasuurimoita
Valmistusohje
- Laita vesi ja pakastemarjat kattilaan.
- Lisää sokeri ja anna kiehua noin 10 minuuttia.
- Lisää mannasuurimot vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen.
- Anna kiehua hiljalleen noin 8 minuuttia usein sekoitellen.
- Jäähdytä.
- Vatkaa jäähtyneenä kuohkeaksi puuroksi sähkövatkaimella.
- Tarjoa sellaisenaan tai maidon kanssa!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa