Julkaistu
Paahdettu kaurapuuro on astetta parempi aamu- tai iltapalaherkku. Voit lisätä paahdetun kaurapuuron joukkoon myös pähkinöitä. Paahda silloin kattilassa sekä kaurahiutaleet että pähkinät!
Ainekset
- 4 dl kaurahiutaleita
- 2 dl cashewpähkinöitä tai manteleita
- 1 l vettä tai maitoa
- suolaa
Valmistusohje
Paahdettu kaurapuuro:
- Paahda kaurahiutaleet ja pähkinät tai mantelit laakeassa kattilassa ennen nesteen lisäämistä.
- Lisää joukkoon neste.
- Keitä hiljalleen kannen alla 10 minuuttia välillä sekoittaen.
- Mausta halutessasi suolalla.
- Tarjoa puuro haluamasi lisukkeiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa