Reblochontoast

Ainekset

  • edellisen päivän patonkijämä tai jotain muuta leipää
  • reblochon-juustoa
  • 1 sipuli
  • ilmakuivattua kinkkua
  • rucolaa

Valmistusohje

Leikkaa sipuli siivuiksi ja kuullota pannussa. Leikkaa leipä ohuiksi siivuiksi. Lado leipien päälle sipulia, kinkkusiivu ja lopuksi reblochon-viipale. Paista uunissa 200°c:ssa noin 5 minuuttia. Asettele rucolaa päälle ja tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!