Julkaistu
Klassikoksi muodostuneesta toast skagenista on kehitelty monenlaisia versioita. Katso Harri Syrjäsen helppo resepti maistuvaan toast skageniin!
Ainekset
- 250 g isoja katkarapuja
- 3–4 rkl punasipulia pilkottuna
- 1 dl majoneesia
- 2 oksaa tilliä (maun mukaan)
- 1/2 sitruunan mehu
- 1 tl sitruunankuorta
- 1 tl srirachaa
- mustapippuria
- saaristolais- tai paahtoleipää
Valmistusohje
- Silppua sipuli ja tilli pieneksi.
- Laita ne kulhoon ja raasta mukaan sitruunankuori, purista sitruunanmehu, lisää majoneesi sekä srirachaa.
- Mausta mustapippurilla ja sekoita ainekset hyvin.
- Tarjoile saaristolais- tai paahtoleivän kanssa.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi