Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lohi-katkaraputoast

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Toast lohen ja katkarapujen kanssa on ihana, vanha makupala – mutta edelleen yksi helpoimmista ja maukkaimmista asioista, joita voi valmistaa!

Neljälle

  • 4 viipaletta vaaleaa leipää
  • 2 rkl voita paistamiseen

Lohi-katkarapuseos

  • 1 dl majoneesia
  • 2 dl katkarapuja
  • 1-2 rkl tilliä
  • 100 g savulohta
  • 1 maustemitta suolaa ja jauhettua valkopippuria

Koristeluun

  • salaatinlehtiä

Valmistusohje

1. Paloittele lohi ja katkaravut pienemmiksi paloiksi, sekoita majoneesin kera. Mausta tillillä, suolalla ja pippurilla.

2. Paista leipäviipaleet voissa. Leikkaa pois reunat. Jaa leivät kolmioiksi.

3. Asettele salaatinlehdet vadille. Laita päälle puolet kolmioista, päälle nokare lohiseosta ja loput kolmiot kansiksi.

Tuoreimmat aiheesta

Toast