Kinkku-sipulirullat

Rieska taipuu moneksi!

Ainekset

  • 4 ohutta rieskaa
  • rasia Philadelphia-juustoa
  • 1 sipuli silputtuna
  • 300 g keittokinkkua
  • ruokalusikallista kapriksia

Valmistusohje

Levitä juusto rieskalle, lisää päälle keittokinkkusiivut, sipulisilppu ja kaprikset.

Rullaa tiukasti tuorekelmun sisään ja anna olla jääkaapissa pari tuntia. Viipaloi noin sentin viipaleiksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!