Juustoleikkeet
Kaunis ja juhlavakin ruoka, joka on helppo valmistaa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 4 isoa porsaanleikettä
- 4 paksua siivua vahvaa juustoa
- 1-2 punaista paprikaa pilkottuna
- 20 kirsikkatomaattia
- suolaa, pippuria, paprikajauhetta
Valmistusohje
1. Painele tai nuiji leikkeet litteämmiksi. Mausta suolalla ja pippurilla ja paista pari minuuttia puoleltaan voissa pannulla.
2. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Aseta leikkeet uunivuokaan ja levitä paprikasilppu ympärille. Leikkaa tomaatteihin risti ja aseta ne vuokaan. Jaa juustoviipaleet leikkeille ja puuteroi ne paprikajauheella. Gratinoi nopeasti, kunnes juusto on sulanut.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka