Ensitreffit-Jennin kaasot kertovat ensivaikutelmansa Jyrkistä: "Jennille ei kuitenkaan mikään tosikko sovi"

Kaasot kertovat ensireaktiostaan kuullessaan, että Jenni menee tuntemattoman kanssa naimisiin? 0:45
Videolla kaasot Viivi (vasemmalla) ja Marianne (oikealla) kertovat ensireaktiostaan kuullessaan, että Jenni menee tuntemattoman kanssa naimisiin

Jennin kaasot kertoivat MTV Uutisille ajatuksiaan ystävänsä avioitumisesta.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman 11. kaudella helsinkiläinen Jenni ja kotkalainen Jyrki sanovat toisilleen tahdon Hirvihaaran Kartanossa Mäntsälässä. 

MTV Uutiset oli paikalla seuraamassa parin suurta päivää. Jennin kaasot Marianne ja Viivi totesivat vihkimisen jälkeen MTV Uutisille ajattelevansa, että tuntemattoman kanssa avioituminen on rohkea teko.

– Ja siellä vastapuolella on myös varmasti yhtä rohkea ja heittäytyvä ihminen, koska hänkin on lähtenyt mukaan. Tämä mylly, jonka (Jenni) on käynyt ja jota on vierestä saanut katsoa – varmasti myös toinen on tositarkoituksella mukana, koska hän käy sen saman myllyn. Onhan se uskomattoman rohkeaa, Viivi sanoi Mariannen kompatessa häntä.

Mariannen mukaan Jennin matka kohti avioitumista oli sivustaseuraajan näkövinkkelistä tulkittuna pitkä, odottava ja tietyllä tavalla rankka. 

– Onhan siinä joutunut pitkiä päiviä tekemään kuvauksienkin puolesta, ja hän on varmasti ollut sen jälkeen väsynyt ja odottanut tätä päivää innolla, Marianne sanoi.

– On ollut pitkä matka, ja odotus palkittiin nyt. Se matkahan ei tähän lopu, vaan se jatkuu eteenpäin, ja he saavat vasta kuukausien päästä olla ihan rauhassa, Viivi säesti. 

Viivi uskoo, että Ensitreffit alttarilla -matka on varmasti kasvattanut puolisoita ihmisinä, sillä näiden on pitänyt prosessin aikana pohtia paljon itseensä ja entisiin suhteisiinsa liittyviä asioita.

– Uskon, että se on kummallekin heistä iso oppimiskokemus yksilöinä, jonka lisäksi he oppivat tästä eteenpäin yhdessä asioita, hän sanoi.

Marianne sai Jennin puolisosta Jyrkistä sympaattisen, kiltin ja mukavan ensivaikutelman. Miehellä vaikutti Mariannen mukaan olevan jalat maassa. Viivi lisäsi listaan myös helposti lähestyttävyyden.

– Allekirjoitan kaiken, mitä Mariannekin sanoi. Uskon, että heillä kohtaa huumori hyvin. Jennille ei kuitenkaan mikään tosikko sovi. Uskon, että he saavat huumorin kautta oikein hyvin tutustumisen käyntiin, Viivi sanoi.

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin alkaen 3. syyskuuta klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Ensitreffeillä-vodcast MTV Katsomossa aina Ensitreffit alttarilla -jakson jälkeen tiistaisin klo 21.55. Toimittajat Katri Utula ja monimediaosaaja Tero Tiittanen ruotivat rakkauskiemuroita koko syksyn ajan.

Lue myös:

    Uusimmat