Ensitreffit alttarilla -Matin bestman luuli joutuneensa aprillipilan kohteeksi kuullessaan, että tämä on menossa naimisiin

Minkälaisen kuvan olette ennättäneet saada toisistanne hääpäivänne aikana, Matti ja Taina? 1:32
Katso myös: Minkälaisen kuvan olette ennättäneet saada toisistanne hääpäivänne aikana, Matti ja Taina?

Matin bestmanit Eemeli ja Erik yllättyivät iloisesti kuullessaan ystävänsä aikeista avioitua tuntemattoman kanssa.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman 11. kaudella toisilleen ennestään tuntemattomat Taina ja Matti avioituivat Bodomin kartanolla Espoossa. Matin bestmanit Eemeli ja Erik kertoivat MTV Uutisille olleensa ällikällä lyötyjä, mutta iloisia kuullessaan ensimmäistä kertaa, että Matti on viemässä tuntemattoman ihmisen vihille.

– Kun Matti soitti ja kertoi ikionnellisena olevansa menossa naimisiin, niin tartuin silloin heti ensimmäisenä kalenteriin ja katsoin, että onko aprillipäivä. Mutta olin kyllä kauhean iloinen ja ylpeä Matin puolesta, Erik sanoi.

Erik ja Eemeli pistivät Matin ja Tainan ensikohtaamisen perusteella merkille, että kyseessä on kaksi hyvin samanlaista ihmistä. 

– Mitä ehdin kaasojen kanssa keskustella, niin näin se asia onkin. Kumpaakaan ei kuulemma jännittänyt ennen kuin tilaisuus alkoi, Erik sanoi.

– Kyllä sitä tuli olo, että he ovat tosi samanlaisia. Eiköhän tämä toivottavasti ihan hyvin mene, Eemeli säesti.  

Entä mitä bestmankaksikko toivoo tuoreelle avioparille? Vastaus tulee kuin yhdestä suusta.

– Kaikkea hyvää. 

Ensitreffit alttarilla alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaina 3. syyskuuta klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon päätösjaksoa lukuun ottamatta.

Ensitreffeillä-vodcast MTV Katsomossa aina Ensitreffit alttarilla -jakson jälkeen tiistaisin klo 21.55. Toimittajat Katri Utula ja monimediaosaaja Tero Tiittanen ruotivat rakkauskiemuroita koko syksyn ajan.

Lue myös:

    Uusimmat